dijous, 28 de maig del 2020

TECNOLOGIA

Solucions Tecnologia setmana del 21 al 28 de maig.


Hola a tothom, espero que us trobeu molt bé.

Aquestes són les respostes de la setmana passada per cursos:

1r ESO:


2n ESO:

2.- Activant la icona de transició personalitzada apareix un menú amb desenes de possibles efectes de transició. A més, es pot regular la velocitat de l’efecte i acompanyar-lo d’algun so. La transició de diapositives es pot fer amb un clic o automàticament al cap d’un temps triat per l’usuari.
3.- Resposta oberta. Webs d’exploració de l’espai: http://www.astromontsec.com http://www.lanasa.net/ http://www.edu365.com/nostranau/
4.- Activant l’avançament automàtic de diapositives i triant el temps.

3r ESO:

Interpreta la imatge pàg. 119.

•  El concentrador transmet totes les dades de l’ordinador origen a la resta de la xarxa, encara que alguns ordinadors no siguin l’objectiu de la transmissió. El commutador transmet totes les dades de l’ordinador origen únicament a l’ordinador o ordinadors objectiu de la transmissió.
•  Si la impressora està connectada a un ordinador per un port USB, només aquest ordinador podrà imprimir i els altres ordinadors ho hauran de fer a través d’aquest ordinador i només si està engegat. Si la impressora està connectada a un servidor d’impressió, cada ordinador de la xarxa podrà imprimir de forma autònoma, independentment de si els altres ordinadors estan o no en marxa.
•  Cal utilitzar un cable de xarxa entre l’ordinador i un punt d’accés, que serà també l’enllaç amb la resta d’ordinadors de la xarxa per via Wi-Fi.
1.- Normalment els centres disposen de servidors que gestionen tota la xarxa informàtica del centre amb commutadors per connectar per xarxa cablejada alguns ordinadors, i punts d’accés i repetidors per connectar-ne també per xarxa sense fils Wi-Fi. Aquest és el nostre cas, Xarxa mixta.
2.- La xarxa sense fils té una clau d’accés per evitar intrusions.
3.- Perquè qualsevol terminal sense fils que detecti la xarxa s’hi podria connectar lliurement.

4t ESO:

Saber fer pàg. 157: Activitat pràctica.

Cuideu-vos molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada