dijous, 14 de maig del 2020

TECNOLOGIA

Solucions Tecnologia setmana del 7 al 14 de maig.


Hola a tothom, espero que us trobeu molt bé.

Aquestes són les respostes de la setmana passada per cursos:

1r ESO:

Interpreta la imatge
•  Les torres recolzen sobre els fonaments, que són la base on recolza tota l’estructura. Els pilars subjecten els gruixuts cables d’acer que formen les passarel·les superiors. Aquests subjecten, al seu torn, els cables verticals. I aquests, el tauler.
•  Resposta lliure.
Claus per començar
•  Resposta lliure.

2n ESO:

Interpreta la imatge
Els microprocessadors amb diversos nuclis poden executar diverses aplicacions a la vegada (multitasca) o executar instruccions molt més ràpid, perquè els nuclis treballen en paral·lel. La memòria cau (memòria ) és una memòria integrada al mateix microprocessador, més ràpida que la memòria RAM. S’utilitza per emmagatzemar dades d’ús imminent o habitual.
Claus per començar
•  Resposta lliure.

3r ESO:

1.- Donar connectivitat a Internet a través de fibra òptica a l’Equador, Colòmbia i el Panamà, entre altres destinacions.
2.- L’Equador, Aruba, Colòmbia, el Panamà, entre altres destinacions del Carib i la costa americana del Pacífic.
3.- Que quan publiquem una foto a Facebook, busquem alguna cosa a Google o mirem un vídeo a Youtube, ja sigui des de Puerto Rico o des de Colòmbia, ens connectem amb els EUA.
4.-          •  Capacitat de 80 terabits per segon.
•  66.000 quilòmetres de longitud.
•  El gruix d’un dit.
5.-          a) El principal enemic dels cables submarins són les àncores i les xarxes d’arrossegament.
b) És un dels cables més llarg que s’ha estès mai al Carib.
6.- 80Tb/s · 106 Mb/Tb = 80 · 106 Mb/s
7.- En profunditats de menys de mil metres, el cable va enterrat sota la sorra, a alta mar simplement reposa sobre el llit marí.
8.- Resposta lliure.
9.- Resposta lliure.

4t ESO:

Pàgina 153. Interpreta la imatge.
• La pressió exercida sobre el pedal es transmet pel circuit hidràulic. Com que el líquid de frens és incompressible, en aplicar-hi pressió no es comprimeix, sinó que es transmet la pressió en totes direccions, cosa que amplifica la força que s’hi ha exercit.
• El pedal de fre és l’element sobre el qual el conductor exerceix una força. La pressió generada es transmet pel circuit hidràulic fins a les rodes per aturar el vehicle.
Pàgina 153. Claus per començar.
• Resposta model. Palanques, polispastos, pla inclinat… En general serveixen per elevar càrregues fent menys esforços.
• Resposta model. La pressió és la relació entre la força exercida i la superfície sobre la qual s’actua. Per exemple, la mateixa força (pes) exercirà més pressió si la superfície d’acció és més petita.

Cuideu-vos molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada